Va rugam cititi cu atentie Termenii si conditiile de utilizare, inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui site.

Acest site este detinut de SENTEZ INTERNATIONAL TRADING CO. SRL, societate comerciala de nationalitate romana, inregistrata la ONRC cu nr. J40/6874/2005, cu sediul in ALEEA CODRII NEAMTULUI 4, CUI 17474270  si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

SC SENTEZ INTERNATIONAL TRADING CO. SRL va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.sentez.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Toate produsele comercializate in magazinul online www.sentez.ro sunt noi.

Informatii privitoare la livrare

Pe teritoriul Romaniei

Pe teritoriul Romaniei, termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Clientul va fi contactat telefonic in scurt timp de la plasarea comenzii (de luni pana vineri) si i se va comunica termenul exact de livrare pentru produsul comanda.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus, reglementata de legile fiscale romane.

Taxa de Transport prin Urgent Cargus pe teritoriul Romaniei este:

  •          gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare sau egala cu 300 lei, cu conditia ca locatia dumneavoastra sa se afle in zona de acoperire Urgent Curier ;
  •          20 lei pentru comenzi cu valoarea mai mica de 300 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma SENTEZ INTERNATIONAL TRADING CO. SRL si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

Costul de livrare de 20 lei este valabil doar pentru zona acoperita de catre Urgent Cargus. Pentru a vedea daca locatia dumneavoastra se regaseste pe aceasta lista vizitati aceasta pagina. In cazul in care localitatea dumneavoastra nu se afla pe lista, coletul va fi livrat prin serviciul Prioripost sau Posta Romana. Daca totusi doriti ca produsele sa fie livrate prin Urgent Cargus, puteti face acest lucru suportand taxele pentru kilometri exteriori impuse de acestia.

 

Modalitati de plata

Prin ramburs:

Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului.

Cu cardul online:

 Plata se poate face cu cardul de credit sau de debit prin intermediul aplicatiei de plati online.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a putea cumpara de pe www.sentez.ro, trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in documente, si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru:

Prin inregistrarea ca membru, veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de email) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Puteti sa utilizati site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti “Termeni si conditii”. Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor dumneavoastra, informatiilor privind autentificarea si contul. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola dumneavoastra si informatiile dumneavoastra de autentificare. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabili pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra. Sentez poate folosi in scopuri publicitare si nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii inregistrati pe site.

De asemenea, declarati si garantati ca toate informatiile furnizate de dumneavoastra sunt adevarate si exacte.

Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acesti Termeni.

Noi putem, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul dumneavoastra la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil in orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu aveti dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a continutului www.sentez.ro, afectarea performantelor lui se considera tentativa de fraudare.

Limitarea raspunderii

Noi nu vom fi, si colaboratorii nostri nu vor fi responsabili sau raspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, dauna, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, raspundere stricta sau altfel, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, (II) orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare, revanzare sau plata), sau (III) executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

 

Protectia datelor personale

In conformitate cu Legea nr.190/2018, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra inregistreaza date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevazute de lege.

Prin comenzile pe care le realizati, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre SENTEZ INTERNATIONAL TRADING CO. SRL

SENTEZ INTERNATIONAL TRADING CO. SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.190/2018. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisa prin email la adresa contact@sentez.ro.

La adresa de mail contact@sentez.ro, utilizatorul poate solicita informatii detaliate privind datele preluate, stocate si procesate de catre Sentez.ro, poate solicita, in mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate si procesate de catre Sentez.ro. Acest drept al utilizatorului este permanent si poate fi exercitat oricand printr-o cerere adresata Sentez.ro la adresa de mail contact@sentez.ro

In situatia in care utilizatorul se considera prejudiciat din cauza preluarii, stocarii sau procesarii datelor sale personale de catre Sentez.ro sau este nemultumit de modalitatea in care Sentez.ro a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instantei, conform dispozitiilor legale in materie.

Informatii privitoare la returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris, prin email, pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezinta urme de purtare.

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul  sau pe email la contact@sentez.ro

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

In cazul in care sunteti pe teritoriul Romaniei, puteti sa expediati returul in regim gratuit, doar prin firma de curierat Urgent Cargus, cu specificatia pe colet : “Plata la destinatar”.

Contravaloarea marfii returnate, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cea standard, oferita de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a renunta la cumparare se va plati prin virament bancar.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea SENTEZ INTERNATIONAL TRADING CO. SRL.

Societatea noastra detine o echipa dedicata, care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.sentez.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de transport (tur, retur). Iar, daca veti solicita in schimb un alt model sau restituirea contravalorii veti expedia returul in regim gratuit doar prin firma de curierat rapid Fan Curier, cu specificatia pe colet: “Plata la destinatar”, spre adresa noastra de Returnare, iar pentru articolul ales in schimb compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra.

Legislatia romaneasca in vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Garantia articolelor

Garantia articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Eticheta contine informatii utile privind spalarea si ingrijirea articolelor respective, astfel incat acestea sa nu sufere nicio deteriorare. In situatia nerespectarii instructiunilor de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Pentru sugestii si reclamatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@sentez.ro.

Prevederi tranzitorii si finale

Nu puteti cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. Noi putem modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti Termeni periodic. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor modificati. Cu exceptia celor descrise in propozitiile precedente, dumneavoastra si noi putem sa modificam acesti Termeni numai intr-un document scris semnat sau acceptat in alt mod de dumneavoastra si de noi. Daca noi nu actionam in legatura cu incalcarea de catre dumneavoastra sau de catre altcineva cu orice ocazie, nu inseamna ca renuntam la dreptul nostru de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila, iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si executabili.

Acesti Termeni, impreuna cu acele articole care au devenit parte din acesti Termeni prin referire, alcatuiesc intreaga intelegere dintre noi si dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru.

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dumneavoastra si de catre noi a acestora sunt guvernate de legislatia romaneasca. Daca inaintati vreo actiune in instanta legata de utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteti de acord sa inaintati aceasta actiune numai in instantele judecatoresti de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea, in scris, a SENTEZ INTERNATIONAL TRADING CO. SRL. In oricare astfel de actiune sau orice actiune pe care noi o putem initia, partea care are castig de cauza va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea, inclusiv dar fara a se limita la costuri, atat impozabile cat si neimpozabile. O versiune tiparita a acestui acord si a oricarei notificari date in forma electleiica va fi admisibila in procedura judiciara pe baza acestor Termeni sau legata de acesti Termeni in aceeasi masura si supusa acelorasi conditii ca alte documente comerciale si consemnari generate initial si pastrate in forma tiparita.

Daca detineti un cont pe www.sentez.ro, inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar, va asumati raspunderea pentru orice nerespectare a acestora.